Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Schweinelende, in Scheiben (1 cm)
- 100 g Champignons, in Scheiben
-
75
g Wermut, trocken
of 75 g Madeira - 100 g Milch
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 TL grobkörniger Senf
- 1 TL scharfer Senf
- 1 Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l)
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen, nach Geschmack
-
2
EL Crème fraîche, mit 30% Fettgehalt
of 2 EL Sahne - 1 geh. EL Speisestärke
- 2 - 3 frische Petersilie, abgezupft, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 961 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gulasch
3 Std.
Schweinefilet mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1 Std. 10 Min
Rippli mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1h
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8 godz. 45 min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1h
Garam-Masala-Hähnchen
50min
Forellen mit Sauce Hollandaise
50min
Putenkeule im Speckmantel mit Kartoffeln
1 Std. 40 Min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1h 30min
Hackbraten mit Ei
1h 20min
Schnelles Thai-Hühnchencurry
40min
Rindshuftsteaks mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50min