Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
TM6

Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce

4.2 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g Olivenöl
  • 300 g Rinderlende filet, , in Streifen (1 cm x 1 cm x 4 cm)
  • 2 Prisen Pfeffer
  • 1 TL Salz
  • 300 g Rinderlende, in Streifen (1 cm x 1 cm x 4 cm)
  • 100 g Zwiebeln, halbiert
  • 1 Knoblauchzehe
  • 250 g frische Pilze, geviertelt (z.B. Champignons)
  • 30 g Wasser
  • 10 g Speisestärke
  • ½ TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    of ½ Brühwürfel für Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • 1 TL Senf (z.B. Dijon-Senf)
  • 200 g Sahne
  • 50 g Gewürzgurken, in Streifen (optioneel)
  • frische Petersilie, gehackt, zum Bestreuen

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1871 kJ / 449 kcal
Eiwitten
36 g
Koolhydraten
6 g
Vetten
31 g
Vezels
1.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten