Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Jasminreis
- 430 g Wasser und mehr zum Einweichen
- 20 g Öl
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Rindergeschnetzeltes, in Streifen (1 cm x 3-4 cm), trocken getupft
- 150 g Brokkoliröschen (ca. 2 cm)
- 40 g helle Sojasauce
- 10 g dunkle Sojasauce
- 50 g Austernsauce
- 50 - 60 g Bambussprossen, in Streifen
- 5 g Sesamöl
- 1 TL Ingwer, getrocknet, gemahlen
- 1 TL Salz
- 1 TL weißer Pfeffer
- 3 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen, zum Garnieren
- Chiliflocken, getrocknet, zum Garnieren (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1654 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 1488 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllte Gnocchi mit Tomatensauce
1 Std. 40 Min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1 Std. 30 Min
Gulasch
2h
Fünf-Gewürze-Reis mit Schweinefleisch
50 Min
Pulled-Pork-Burger
4 Std. 50 Min
Thailändischer Papaya-Salat
30 Min
Asia-Reis mit Garnelen
40min
Rinder-Paprika-Geschnetzeltes mit Tortiglioni
45min
Kalbsgulasch mit Kartoffeln und Äpfeln
1h 20min
Chicken Wings mit Five-Spice-Marinade
45min
Kalbfleisch-Stifado
5 godz. 35 min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1h 10 min