Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 800 g Kartoffeln, in Stücken (3-4 cm)
- Olivenöl zum Einfetten
-
6
Hechtsteaks (à 120 - 200 g)
of 6 weiβe Fischfilets (z.B. Barsch, à 120 - 200 g) - 2 TL Salz nach Geschmack
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Möhren, in Stücken
- 50 g Weißwein (optional)
- 400 g Tomaten, in Stücken
- ½ TL Pfeffer
- 100 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1269 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crevetten süss-sauer
1 Std. 15 Min
Erbsen-Gemüsesuppe (XXL)
1 Std. 15 Min
Babyfreundliche Hühnersuppe mit Gerste
1h 35min
Kaninchen in Tomatensauce
50 dk
Bohneneintopf mit Fleischbällchen
45 Min
Reisnudeltopf mit Huhn und Gemüse
45 Min
Lamm mit Spargel-Erdäpfel-Püree
5 Std.
Menü: Lamm-Gemüse-Ragout mit Couscous und Vanillepudding
1 Std. 15 Min
Kürbis-Pudding
50 dk
Tomatencremesuppe
35 Min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1 Std.
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35 Min