Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Öl
- 400 g Rindergeschnetzeltes, z. B. Rinderhüfte, (1 x 3-4 cm), trocken getupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 150 g rote Paprika, in Streifen (5 x 0,5 cm)
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Muskat
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g Tortiglioni (z. B. von Barilla)
- 200 g Sahne
- 100 g Babyspinat, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 627 kJ / 2624 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
One-Pot-Hähnchen-Fajita-Pasta
40 min
Hähnchen-Curry-Reis
1h
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Schnelles Thai-Hähnchen-Curry mit Basmati-Reis
30 min
Ungarisches Paprikagulasch im Thermomix Friend
1 Std. 20 Min
Limetten-Reis-Topf mit Pute
30 min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1h
Paprika-Puten-Gulasch
2h
Curryhähnchen süß-sauer
3 Std.
One-Pot-Hähnchen-Pasta
35 min
Zitronen-Curry-Hähnchen zu Reis
1h