Compatibele versies
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Rinderfilet, in Streifen (5 mm breit, ca. 6 cm lang)
- ½ TL Salz
- 1 TL Zucker
- 1 EL dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- 1 TL Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 10 g neutrales Öl
- 3 Knoblauchzehen
- 200 g Zwiebeln, geachtelt
- 10 g Butter
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 771 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Slow Cooking Beef Madras
3 godz.
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 godz.
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 godz.
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1 godz.
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 Min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45 Min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 godz.
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 godz.