Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Schweinebauch, ohne Schwarte, halbiert
- 1000 g Wasser
- 30 g neutrales Öl
- 15 g scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 15 g süße Bohnenpaste (siehe Tipp)
-
400
g Staudensellerie, in schrägen Stücken (2 cm)
of 400 g Porree, in schrägen Ringen (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1872 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1h 30min
Schweinefilet Vindaloo
2h 30min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1h
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1h 40min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Schweinefleisch Vindaloo
4h
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h
Glasnudeln mit Hackfleisch (蚂蚁上树)
35min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Curry-Hähnchen (红咖喱鸡)
50min