Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 400 g Rindfleisch, TK, in dünnen Scheiben (siehe Tipp)
- 3 Knoblauchzehen
- 2 - 3 EL scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 10 g neutrales Öl
- 300 g Enoki, frisch, Wurzeln abgeschnitten (siehe Tipp)
- 300 g Sojabohnensprossen
- 1 TL Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 1 Frühlingszwiebel, in Ringen (5 mm), zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 886 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 godz.
Glasnudeln mit Hackfleisch (蚂蚁上树)
35 Min
Asiatisches Shiitake-Gemüse
30 Min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1sa
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45min
Schweinebauch mit Kimchi
35 Min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Szechuan-Pfeffer-Pulver (花椒粉)
15 dk
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1sa
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1sa