Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Knoblauchzehen
- 10 g Peperoni, rot, halbiert, entkernt
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben (1 mm)
- 10 g Sesamöl, geröstet
- 800 g Hähnchenschenkel, ohne Haut
- 30 g helle Sojasauce (siehe Tipp)
- 30 g dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- 20 g Weißwein, trocken
- 10 g Basilikumblätter, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1595 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.
Glasnudeln mit Hackfleisch (蚂蚁上树)
35min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 Min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1 Std.
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 godz. 10 min
Schweinefilet Vindaloo
2 Std. 30 Min
Schweinefleisch Vindaloo
4 Std.
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 Std.
Garnelen Bhuna
30 Min
Curry-Hähnchen (红咖喱鸡)
50 Min