Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Knoblauchzehen
- 10 Piri-Piri-Chili, frisch
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 10 g grobes Salz
- 30 g Rotweinessig
- 20 g Weinbrand
- 800 g Tomatensauce (z. B. von Barilla), siehe Tipp
- ½ TL Zucker
- 50 g Olivenöl
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 5 Zweige Thymian, abgezupft
- 800 g Garnelen, roh, groß, geschält
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1975 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garnelen Aglio e Olio
20 λεπτ.
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 λεπτ.
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35 λεπτ.
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1hod.
Curry-Hähnchen (红咖喱鸡)
50 min
Teriyaki-Lachs mit feurigem Wirsing
45min
Scharfe-Hühnersuppe
1h 15min
Scharfes Thai-Curry mit Cashewkernen
40 λεπτ.
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40 λεπτ.
Asia-Gemüse-Suppe mit Hähnchen
1hod.