Apparaten en Accessoires
Gambas Piri-Piri
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Knoblauchzehen8
-
Piri-Piri-Chili frisch10
-
Zitronenschale gerieben1 TL
-
grobes Salz10 g
-
Rotweinessig30 g
-
Weinbrand20 g
-
Tomatensauce (z. B. von Barilla), siehe Tipp800 g
-
Zucker½ TL
-
Olivenöl50 g
-
Rosmarin abgezupft2 Zweige
-
Thymian abgezupft5 Zweige
-
Garnelen, roh, groß, geschält800 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
41 g
Calorieën
1975 kJ /
472 kcal
Vetten
26 g
Vezels
3.6 g
Koolhydraten
14 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 1/2020
44 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20min
Garnelen Curry
30min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Meeresfrüchte Korma
40min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Garnelencurry
35min
Tintenfischsauce
40min
Garnelen-Eintopf
45min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Garnelen Aglio e Olio
20min