Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Tintenfisch, ganz, klein (ca. 330 g), geputzt
- 20 rohe Garnelen, entdarmt
- 4 Knoblauchzehen
- 2 Streifen Zitronenschale, Bio (ca. 5 x 2 cm), dünn abgeschält
- ½ - 1 Peperoni, rot, halbiert, entkernt
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 3 Stängel Koriander und etwas mehr zum Garnieren
- 40 g Olivenöl
- 2 - 3 EL trockener Weißwein
- ½ TL Paprika edelsüß
- ¼ - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 - 2 Zitronen, halbiert, zum Servieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 543 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garnelen Aglio e Olio
20min
Muscheln in Weißweinsud
35min
Seeteufel in Sauce
1h
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45min
Sizilianischer Garnelensalat
40min
Tintenfischringe aglio e olio
1sa 20 dk
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1h
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Schwarze Linguine
45min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1sa 5 dk
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45min