![Garnelen Aglio e Olio Garnelen Aglio e Olio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/86E664B8-E360-4E22-8FFB-E8E32B042E8C/Derivates/5729dc41-8c25-458c-a15c-e9a008295257.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 3 Knoblauchzehen
- 1 Peperoni, rot, in Stücken
- 300 g rote Paprika, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- 350 g Garnelen, roh, mittelgroß, ohne Kopf, mit Schale
- 3 Prisen Salz
- ½ Baguette, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2803 kJ / 670 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 Min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 godz.
Tintenfischringe aglio e olio
1 godz. 20 min
Tintenfischringe aglio e olio
1 godz. 20 min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 min
Sizilianischer Garnelensalat
40 min
Muscheln mit Tomatensauce
40 min
Muscheln in Weißweinsud
35 Min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 Min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 Min
Riesengarnelen in Cognac
20 Min