Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 200 g Äpfel, rot, geviertelt
- 120 g Essiggurken, in Stücken
- 200 g Matjesfilet, abgetropft, in mundgerechten Stücken
- 200 g Crème fraîche
- 100 g Joghurt
- 15 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 500 g Wasser
- 1000 g Kartoffeln klein, abgewaschen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1785 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffelsalat Badische Art
6 Std.
Gurkensalat mit Dill-Vinaigrette
15min
Rippli mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1 Std.
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 Min
Kabeljau mit Rahmkartoffeln und Blattspinat
45 Min
Blumenkohlgratin
55min
Apfelrotkohl
1h 10min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 Min
Linsensuppe
8 Std. 45 Min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40 Min
Gurkensalat mit Dill-Vinaigrette (TM6)
15min