Apparaten en Accessoires
Rote-Bete-Carpaccio mit Burrata
Voorbereiding 20min
Totaal 50min
8 Portionen
Ingrediënten
-
Wasser500 g
-
Rote Bete, roh geschält800 g
-
natives Olivenöl extra140 g
-
Weißweinessig60 g
-
Zitronensaft30 g
-
Dijonsenf1 TL
-
Ahornsirup15 g
-
Basilikum, getrocknet5 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Rauke120 g
-
Burrata in Stücken250 g
-
Granatapfelkerne (optioneel)2 EL
-
Pecannüsse, gehackt (optioneel)2 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
437 mg
Eiwitten
9 g
Calorieën
1271 kJ /
304 kcal
Vetten
25 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
13 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gesund zu jeder Jahreszeit
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Mediterraner Pastasalat
40 Min
Kürbis-Blechrösti
1 Std. 30 Min
Waadtländer Rösti à la Papet Vaudois
50 Min
Champignon-Hummus-Salat mit Karamell-Dressing und Granatapfelkernen
50 Min
Tom Kha Gai
45 Min
Brokkoli-Speck-Taler
45 Min
Orientalische Grillbutter
8 Std. 15 Min
Luftiges Spinat-Schinken-Omelette
30 Min
Auberginen-Linsensalat
40 Min
Tri-Tip Rindsfleisch mit Maiskolben und Krautstiel
3 Std.
Gedünsteter Brokkoli mit Karotten
15 Min
Grilled Seafood Board
40 Min