Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
TM6

Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen

4.3 (15 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 350 g Fenchelknollen, in Stücken
  • 50 g Essig
  • 60 g Olivenöl
  • 3 Orangen, unbehandelt, von 1 Orange 1 TL Schale fein abgerieben und 70 g Saft ausgepresst und 2 Orangen filetiert
  • 10 g Senf
  • 35 g Agavendicksaft
  • 1 TL Salz
  • ½ TL Pfeffer
  • 50 g Pinienkerne (3 EL)
  • 1 - 2 Stängel Minze, gehackt

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1114 kJ / 266 kcal
Eiwitten
3 g
Koolhydraten
22 g
Vetten
20 g
Verzadigd vet
3 g
Vezels
4.6 g
Natrium
656 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten