Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
TM6

Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse

4.8 (11 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g Mandeln
  • 200 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut
  • 1300 g Wasser
  • 2 TL Salz
  • 300 g Rote Bete, gegart
  • 50 g Olivenöl
  • 1 TL Dijon-Senf
  • 20 g Holunderblütensirup
    of 20 g Honig
  • 30 g Weißweinessig
  • 5 g Petersilie, abgezupft
  • ¾ TL Pfeffer
  • 100 g Ziegenfrischkäse (z. B. Picandou), zerzupft

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1414 kJ / 338 kcal
Eiwitten
12 g
Koolhydraten
21 g
Vetten
24 g
Verzadigd vet
7 g
Vezels
7 g
Natrium
1366 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten