![Rote-Bete-Carpaccio Rote-Bete-Carpaccio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e17187c5-8766-4f6c-b265-211f90f6e39b/Derivates/96d8f129-b657-441c-a521-2fc6a32934b3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Rote Bete, klein, geschält (siehe Tipp)
- 250 g Zucchini, in Stücken (5 cm)
-
250
g Mozzarella, abgetropft, abgetropft
of 250 g Burrata - Olivenöl zum Beträufeln
- Zitronensaft zum Beträufeln
- Meersalz zum Würzen
- Pfeffer aus der Mühle zum Würzen
- Basilikum, gehackt, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 961 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 456 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Obstplatte mit Honig-Zitronen-Dressing
15 min
Buddha Bowl mit Pulled Chicken
1 godz.
Apfeltarte
1 godz.
Gurkensalat
10 Min
Coleslaw
10 Min
Rote-Bete-Carpaccio
20 min
Kartoffel-Rosmarin-Fladen
1 godz.
Ananas-Carpaccio mit Erdbeersorbet
20 min
Fenchel-Sellerie-Salat
15 min
Ratatouille-Galette
1 godz. 30 min
Vegetarische Pizza
1h 45min
Möhrensalat
10 Min