Rote-Bete-Carpaccio
TM6

Rote-Bete-Carpaccio

4.4 (71 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 300 g Rote Bete, klein, geschält (siehe Tipp)
  • 250 g Zucchini, in Stücken (5 cm)
  • 250 g Mozzarella, abgetropft, abgetropft
    of 250 g Burrata
  • Olivenöl zum Beträufeln
  • Zitronensaft zum Beträufeln
  • Meersalz zum Würzen
  • Pfeffer aus der Mühle zum Würzen
  • Basilikum, gehackt, zum Garnieren

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
961 kJ / 229 kcal
Eiwitten
15 g
Koolhydraten
10 g
Vetten
14 g
Verzadigd vet
8 g
Vezels
2.7 g
Natrium
456 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten