Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Rote Bete, klein, geschält (siehe Tipp)
- 250 g Zucchini, in Stücken (5 cm)
-
250
g Mozzarella, abgetropft
of 250 g Burrata, abgetropft - Olivenöl zum Beträufeln
- Zitronensaft zum Beträufeln
- Meersalz zum Würzen
- Pfeffer aus der Mühle zum Würzen
- Basilikum, gehackt, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 284 kJ / 68 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 40 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30 Min
Gurkensalat
10min
Salat aus Möhren-Apfel-Spiralen mit Feta und Nüssen
30 Min
Obstplatte mit Honig-Zitronen-Dressing
15min
Griechischer-Salat mit gedünstetem Hähnchen
1h 10 min
Rote-Bete-Carpaccio
20 Min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 Min
Zucchini-Parmesan-Salat mit getrockneten Tomaten
20 Min
Fenchel-Sellerie-Salat
15min
Rote-Rete-Salat mit Meerettich
10min
Gurkensalat
10min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 Min