Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 120 g Speck, gewürfelt, durchwachsen (siehe Tipp)
- 100 g Karotten, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Lauch, weisse und hellgrüne Ringe
- 200 g Erbsen, halbiert, getrocknet, grün oder gelb (siehe Tipp)
- 900 g Wasser
-
2
geh. TL Fleischbouillon Paste
of 2 Fleischbouillonwürfel - ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
-
4
Brühwürste (à 100 g)
of 4 Schweinswurst, geräuchert (Mettenden) - 1 EL Majoran, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2314 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rippli mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1hod.
Fischbällchen mit Kartoffeln, Kohlrabi und Dill-Sauce
1hod.
Erbsensuppe mit Würstchen
1h 45 min
Apfelrotkohl
1h 10 min
Reibekuchen
45min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 min
Linsensuppe
8ωρ. 45 λεπτ.
Spargel mit Kartoffeln
50 min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Sauce Hollandaise
15min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 λεπτ.
Dicke Bohnen mit Kartoffeln und Mettwurst
1h 10 min