Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 120 g Speck, gewürfelt, durchwachsen (siehe Tipp)
- 100 g Karotten, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Lauch, weisse und hellgrüne Ringe
- 200 g Erbsen, halbiert, getrocknet, grün oder gelb (siehe Tipp)
- 900 g Wasser
-
2
geh. TL Fleischbouillon Paste
of 2 Fleischbouillonwürfel - ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
-
4
Brühwürste (à 100 g)
of 4 Schweinswurst, geräuchert (Mettenden) - 1 EL Majoran, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2314 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paniermehl
5 Min
Rippli mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1 Std.
Paniermehl
5 Min
Pfannkuchen für jeden Tag
20min
Apfelrotkohl
1 Std. 10 Min
Reibekuchen
45min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 Min
Linsensuppe
8 godz. 45 min
Rindfleischsuppe mit Markklösschen
2 Std.
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Kartoffelsuppe
1 Std.
Sauce Hollandaise
15min