Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebel, halbiert
- 1 Apfel, geviertelt (optioneel)
-
20
g Bratbutter
of 20 g Rapsöl - 600 g Sauerkraut, konserviert, abgetropft
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
-
1
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
of 1 Gemüsebouillonwürfel - 5 Wacholderbeeren
- 750 g Rippli, ausgelöst, in Scheiben (1 cm)
- 1000 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 1000 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (3 cm)
- 180 g Milch
- 50 g Butter
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen nach Belieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1781 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paniermehl
5min
Karotten-Erbsen-Gemüse
35min
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 λεπτ.
Kartoffelsalat Badische Art
6 Std.
Kabeljau mit Rahmkartoffeln und Blattspinat
45 λεπτ.
Blumenkohlgratin
55 λεπτ.
Apfelrotkohl
1ωρ. 10 λεπτ.
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 λεπτ.
Linsensuppe
8h 45min
Rindfleischsuppe mit Markklösschen
2sa
Paniermehl
5min
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40 λεπτ.