Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebel, halbiert
- 1 Apfel, geviertelt (optioneel)
-
20
g Bratbutter
of 20 g Rapsöl - 600 g Sauerkraut, konserviert, abgetropft
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
-
1
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
of 1 Gemüsebouillonwürfel - 5 Wacholderbeeren
- 750 g Rippli, ausgelöst, in Scheiben (1 cm)
- 1000 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 1000 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (3 cm)
- 180 g Milch
- 50 g Butter
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen nach Belieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1781 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffelsalat Badische Art
6h
Bohnensalat mit Speck
40 Min
Karotten-Erbsen-Gemüse
35 min
Fischbällchen mit Kartoffeln, Kohlrabi und Dill-Sauce
1 Std.
Hackbraten mit Pilzen
1 godz. 30 min
Kabeljau mit Rahmkartoffeln und Blattspinat
45 Min
Paniermehl
5min
Apfelrotkohl
1 Std. 10 Min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 Min
Linsensuppe
8h 45min
Rindfleischsuppe mit Markklösschen
2h
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40 Min