Compatibele versies
Überbackener Blumenkohl mit Ofenkartoffeln und Senfsauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Überbackener Blumenkohl und Ofenkartoffeln
- 500 g Wasser
- 1 Blumenkohl, ganz (1000 g)
- 40 g pflanzliches Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 1000 g Kartoffeln klein, halbiert
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, gemahlen
- 1 ¼ TL Paprika edelsüss
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 200 g Crème fraîche
- 1 Ei
- 30 g Brotkrümel
- 12 Scheiben Speckstreifen (ca. 120 g)
Senfsauce
- 200 g Wasser
- 200 g Frischkäse
- 15 g Maisstärke (z. B. Maizena)
- 15 g Senf, mild
-
1
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
of 1 Gemüsebouillonwürfel - ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3101 kJ / 741 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 Std.
Blumenkohlgratin
55 Min
Hackbraten mit Pilzen
1 Std. 30 Min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35 Min
Rippli mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1 Std.
Apfelrotkohl
1h 10 min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 Min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1h 10 min
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50 Min
Sauce Hollandaise
15min
Trutenrollen mit Gorgonzola
1 Std.
Senfsauce
5 Min