Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
650
g Schweineschnitzel, in Streifen (in 1 cm dicken Streifen)
of 650 g Kalbsschnitzel, in Streifen (in 1 cm dicken Streifen) - 3 EL Sojasauce (30 g)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Rapsöl
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Fleischbouillon Paste
of 1 Fleischbouillonwürfel - 800 g Kartoffeln, in Wedges oder dicken Streifen (siehe Tipp)
- 400 g Champignons, frisch, in Scheiben
- 20 g Maisstärke (z. B. Maizena)
- 20 g Tomatenpurée
- 100 g Rahm
- 1 geh. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 3 Spritzer Worcestershire Sauce
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2143 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 Std.
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1 Std.
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1 Std.
Spaghetti Bolognese
40 Min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1 Std.
Schweinefilet an Senfsauce
30 Min
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50 Min
Gulaschsuppe
1h 5 min
Chili con carne
40 Min
Fleischvögel mit Gemüse
1 Std.
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30 min
Griechischer Eintopf
45 Min