Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 2 Zweigchen Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 300 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Butter
- 250 g Wasser
- 20 g Aceto balsamico
- 1 Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
- 1 ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 500 g Kartoffeln, festkochend, in Scheiben (5mm)
- 500 g Rüebli, geschält, in Scheiben (5mm)
- 2 Zweigchen Rosmarin, abgezupft
- 1 EL Olivenöl
- 4 Schweinsbratwürste (je ca. 120 g), mit einem spitzen Messer beidseitig mehrmals eingestochen
Fertigstellung
- 2 EL Maizena express (dunkler Saucenbinder)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2268 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Knöpfli
50 min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 Std.
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min
Älpler Magronen
45 min
French Dressing
15 min
Wurst-Käse-Salat
10min
Riz Casimir
45 min
Älpler Magronen
45 min
Hörnlisalat
30 min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Berner Rösti
40 min
Chügelipastetli
30 min