Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 200 g Butter, in Stücken
- 40 g Tomatenpüree
- 40 g Tomaten, getrocknet, in Öl
- 15 g Honig
- ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 TL Dill, frisch, Spitzen abgezupft
- 1 ½ TL Majoran, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
-
1
TL Paprika, geräuchert, gemahlen
- 4 Schweinshals, Steak (je min. 3 cm dick)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3119.8 kJ / 745.7 kcal
- Eiwitten
- 43.6 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 58.9 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Sweet Chili Poulet mit Kabissalat
2h
Kartoffelstock nature
55min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce
10min
Pouletbrust Metaxa
1 Std.
Pizzasauce
35 min
Lauwarme Schoggi-Küchlein aus dem Egg poacher
50 min
Lachs mit Spargeln, Reis und Zitronen-Hollandaise
45 min
Menü: Forellenfillet mit Spargel-Rahmgemüse, Reis und Fruchteis
1 Std.
Chili-Limetten-Poulet mit Blumenkohlreis
1h 10min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35 min
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45 min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM6)
10min