Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rindfleisch Füllung
- 40 g Olivenöl
- 600 g Rindsfleisch, ohne Knochen, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Lauch, in Ringen
- 15 g Maisstärke (z. B. Maizena)
- 330 g dunkeles Bier
- 1 Stängel Thymian, frisch, Blätter abgezupft
- 1 EL Worcestershire Sauce
-
½
TL Fleischbouillon Paste
of ½ Fleischbouillonwürfel
Teig und Fertigstellung
- 150 g Weizenmehl
- 65 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 1 Eigelb, verquirlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2711 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Apfel-Pulled-Pork
8 Std. 20 Min
Gebackener Spinat mit Eiern
35min
Coq au vin
2 Std.
Schweine-Medaillons mit Kohlrabi-Pommes und Peperonisauce
1 godz. 10 min
Crevettencurry mit Topinambur
45min
Erdnusssauce
10 Min
Trutenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Kartoffeln
40min
Gazpacho
1h 15 min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2 Std.
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 godz. 20 min
Lauchwähe mit Schinken
1 Std. 45 Min
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50min