Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Frühlingszwiebeln, mit ca. 3 cm vom Grünen
- 20 g Sesamöl, virgin
- 450 g Karotten, in Stücken
- 130 g Wasser
-
10
g japanische Sojasauce (oder Shoyu), z. B. Tamari
of 10 g Sojasauce - 600 g Pouletbrustfilets, in Stücken (ca. 3 cm)
- 200 g Shiitake-Pilze, frisch, in Vierteln
-
100
g Sojabohnensprossen, frisch
of 100 g Sojasprossen, aus dem Glas - 10 g Ingwer, geschält und fein geschnitten
-
1
TL rote Currypaste
of 1 - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen, nach Beilieben - 150 g Reisnudeln, dünn
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1824 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 42.3 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Japanisches Chicken-Curry
55 min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 Min
Crevetten Sweet and Sour
40 Min
Crevettencurry mit Topinambur
45 Min
Rindsstroganoff
45 Min
Grünes Poulet-Curry
55 min
Fisch Curry
35 Min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 Min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 Min
Pennette mit Safran und Crevetten
30 Min
Pad Thai mit Poulet
20 Min