Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g pflanzliches Öl
- 600 g Rindsgulasch
- 200 g Champignons, frisch, in Scheiben (5 mm)
- 1 rote Peperoni (150 g), in Würfeln (2 cm)
-
2
geh. TL Gemüsebouillon Paste
of 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 1 TL Johannisbrotkernmehl
- 2 TL Senf
- 2 TL Paprika edelsüss
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 150 g Sauerrahm
- 100 g Tomatenpurée
- 150 g Wasser
- 400 g Knollensellerie, in Stücken
- 300 g Petersilienwurzel, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- 50 g Butter, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2222 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 10.4 g
Alternatieve recepten
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 min
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 Std.
Orangen-Truthahn mit Kartoffeln und Kohlrabi
40 min
Poulet mit Kartoffelstock
1 godz. 15 min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3 godz.
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 Std.
Erbsen-Ingwer-Suppe, Zitronenlachs mit Brokkoli
1 Std.
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Chili con carne
40 min
Geschmortes Kalbsragout
2 Std. 10 Min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1 godz. 30 min
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50 Min