Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zubereitung
- 100 g Parmesan, in Stücken (1 cm)
Bolognese-Sauce
- 4 Stängel Rosmarin, frisch, Blätter abgezupft
- 4 Stängel Majoran, frisch, Blätter abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 70 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm)
- 200 g Karotten, in Stücken (3 cm)
- 200 g Knollensellerie, in Stücken (3 cm)
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 600 g Hackfleisch, gemischt
- 1 ¼ TL Salz
- 100 g Tomatenpurée
- 250 g Rotwein
- 300 g Wasser
- 1 Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
- 2 Prisen Pfeffer
Bechamel-Sauce
- 600 g Milch
- 60 g Butter
- 60 g Mehl
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Lasagne-Zubereitung
- 15 Lasagneblätter, getrocknet (250 g)
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1669 kJ / 399 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 Std.
Züri-Gschnätzlets
50 min
Älpler-Gratin
50 min
Erdbeer-Holunder-Tiramisu
3ωρ. 15 λεπτ.
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 Std.
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 min
Spaghetti Carbonara
35 min
Chili con carne
40 min
Poulet mit Kartoffelstock
1 godz. 15 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min