Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 2 TL feinkörniges Salz
- 300 g Kartoffeln, geschält und in Stücken (3-4 cm)
- 2 Pouletbrustfilets, enthäutet (150-200 g), in Streifen (1 cm)
- ½ Zitrone, BIO, nur geraffelte Schale und Saft
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 50 g Schalotten
- 30 g Olivenöl, nativ
- 150 g Champignons, frisch, in Scheiben
- 30 g Weisswein, trocken
- 100 g Sojarahm
- 1 - 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2535 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 Std.
Rindsvoressen
1h 50min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 Min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55min
Rindsstroganoff
45 Min
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50 Min
Fleischvögel mit Gemüse
1 Std.
Trutenburger
1h 25min
Karotten-Hackbällchen mit Ratatouille
35 Min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35 Min
Poulet mit Kartoffelstock
1 Std. 15 Min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 Min