Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Mandeln, geröstet
- 2 Eier, hartgekocht
- 100 g natives Olivenöl extra
- 300 g Zwiebeln, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 1200 g Pouletoberschenkel, mit Haut
- 200 g Weisswein
- 50 g Wasser
- 1 Prise Safranfäden
- 1 TL Salz
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2312 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 50.62 g
- Koolhydraten
- 5.17 g
- Vetten
- 35.92 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindsstroganoff
45 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Coq au vin
2 godz.
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Klassische Lasagne
2 godz.
Trutenburger
1 Std. 25 Min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1h
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 Min
Rinds-Burger mit Käsekern
40 Min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 Min