Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Mandeln, geröstet
- 2 Eier, hartgekocht
- 100 g natives Olivenöl extra
- 300 g Zwiebeln, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 1200 g Pouletoberschenkel, mit Haut
- 200 g Weisswein
- 50 g Wasser
- 1 Prise Safranfäden
- 1 TL Salz
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2312 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 50.62 g
- Koolhydraten
- 5.17 g
- Vetten
- 35.92 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pouletcurry
35 min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1u.
Rindsstroganoff
45 min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45 min
Poulet-Röllchen an Tomaten-Pesto
50 min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Lauch
45 min
Rind an Tamarindensauce mit Klebreis
8h 10min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1h 35min
Pouletspiesse mit Reis
1h 40min
Mexikanische Pouletsuppe
40min
Gelber Reis mit Poulet
40min
Pennette mit Safran und Crevetten
30min