![Poulet mit Ei und Mandelsauce Poulet mit Ei und Mandelsauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5a9f8e8b-6140-4359-8af6-60e95facde4f/Derivates/330d41b5-f593-4f93-aee6-59685d2a0679.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Mandeln, geröstet
- 2 Eier, hartgekocht
- 100 g natives Olivenöl extra
- 300 g Zwiebeln, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 1200 g Pouletoberschenkel, mit Haut
- 200 g Weisswein
- 50 g Wasser
- 1 Prise Safranfäden
- 1 TL Salz
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2312 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 50.62 g
- Koolhydraten
- 5.17 g
- Vetten
- 35.92 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35 min
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1h
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Tex-Mex Tortillas mit Schweinefleisch
1h 20 min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1h 35 min
Komplettmenü: Linsen, Schweinefilet und Salat
2 Std. 40 Min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45 min
Linguine mit Riesencrevetten
30min
Crevettencurry
35 min