Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Schalotten
-
1
roter Chili, alle Sorten, pikant, klein, entkernt
of 1 Prise Chili, gemahlen, pikant, klein, entkernt - 20 g Olivenöl, nativ
- 280 g rohe Salsiccia, ohne Haut, in Stücken (2-3 cm)
- 8 grüne Oliven, entsteint, in Hälften
- 8 schwarze Oliven, entsteint, in Hälften
- ½ Salz
- 700 g Wasser
- 1 l Salz
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Penne Rigate, von bester Qualität
- 300 g Brokkoliröschen, in Hälften
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2494 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rüeblisuppe mit Minze
35min
Pasta Auflauf mit Spinat
1h 20min
Wirz-Pasta
35min
Munder Safranrisotto
45min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 Min
Riz Casimir
45min
Älplermagronen
30 Min
Spaghetti alla Carbonara
30 Min
Pasta-Lauch-Topf
30 Min
Polenta mit Pilzragout
45min
Teigwaren mit Thonsauce
30 Min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min