Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gemüse und Reis
- 300 g Zucchetti, in Stücken (3 cm)
- 250 g rote Peperoni, in Stücken (3 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 1100 g Wasser
- 220 g Langkornreis (z.B. Parboiled, Garzeit 20 Minuten)
- 20 g Olivenöl
Sauce und Fisch
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Saucen-Halbrahm
- 50 g Weisswein
- 1 TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer
- 1 Bio-Zitrone, abgeriebene Schale
- 30 g Wasser
- 4 Forellenfilets, mit Haut (je ca. 160 g), allfällig Gräten mit einer Pinzette entfernen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2387.7 kJ / 571.3 kcal
- Eiwitten
- 39.4 g
- Koolhydraten
- 49.4 g
- Vetten
- 22.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berner Zopf
1h 45min
Fruchtglace
5min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2h 10min
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15min
Bündner Gerstensuppe
1h 15min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30min
Rindsvoressen
1h 50min
Kartoffelstock nature
55 Min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 Min
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50 Min
Süsser Grittibänz
2 Std. 15 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min