Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Semmelknödelteig
- 6 - 7 Brötchen, vom Vortag (300 g), halbiert und in Scheiben (5 mm)
- 5 Stängel Petersilie, frisch, abgezupft
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 25 g Butter
- 220 g Milch
- 3 Eier
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
Rindsvoressen und Fertigstellung
- 3 Knoblauchzehen
- 450 g Zwiebeln, halbiert
-
30
g pflanzliches Öl
of 30 g Bratbutter - 750 g Rindergulasch, in Stücken, gut abgetrocknet
- 1 TL Zucker
- 50 g Tomatenpurée
- 350 g Tomaten, in kleinen Stücken
- 200 g Rotwein
- 2 EL Paprika edelsüss
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Kümmel, gemahlen (optioneel)
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL Majoran, frisch
- 3 Lorbeerblätter, frisch
- 5 Wacholderbeeren
-
1
Prise Gewürznelken, gemahlen
of 2 Nelken -
pflanzliches Öl
of Bratbutter - 300 g Wasser
- 30 g Weizenmehl
- 200 g Peperoni, gemischt, in dünnen Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2317 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 Min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 Std.
Ghackets mit Hörnli
30min
Züri-Gschnätzlets
50 Min
Bolognese Sauce
3h 15min
Fleischvögel mit Gemüse
1 Std.
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 Min
Rindsstroganoff
45 Min
Bernerplatte
1h 15 min
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15 min
Rindsvoressen
1h 50min