Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Peperoni, gemischt, rot und gelb, in Stücken (3 cm)
- 2 EL Olivenöl
- 700 g Rindsvoressen, z. B. Schulter, in Würfeln (2 cm)
- ¾ TL Salz
- 2 EL Mehl
- 2 EL Tomatenpüree
- 1 ½ EL Paprika edelsüss
- 200 g Rotwein
- 1 Dose gehackte Tomaten, aus der Dose (ca. 400 g)
- 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 8 Kartoffeln, festkochend, mittelgross, mit der Schale (ca. 800 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2057 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 45.4 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet mit Kartoffelstock
1 Std. 15 Min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 Std. 30 Min
Spaghetti Bolognese
40 min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1 Std. 10 Min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 Min
Bolognese Sauce
3u. 15min
Chinesische Nudeln mit Gemüse und Schweinefilet
50 dk
Chili con carne
40 min
Kartoffelsalat
1 godz. 5 min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 Std. 30 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min