Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zweigchen frischer Rosmarin
- 600 g Trutenbrustfilets, ohne Haut, im Schmetterlingsschnitt
- 8 Schmelzkäsescheiben
-
260
g Pancetta, in Scheiben
of 260 g Parmaschinken, in Scheiben - 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte, halbiert
- 30 g Butter
- 300 g Wasser
- 200 g Weisswein, trocken
- ½ Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l)
- 20 g Steinpilze, getrocknet, eingeweicht und ausgedrückt
- 5 Tropfen Worcestershire Sauce
- 50 g Rahm, mind. 30% Fettgehalt
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 8 Portionen
- Calorieën
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Eiwitten
- 263 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 255 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fischbällchen mit Kartoffeln, Kohlrabi und Dill-Sauce
1 Std.
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1 Std.
Gemüsereis mit Fleisch
50 min
Lammfilet an pinker Pfefferkornsauce
45 min
Kalbsmilken mit Weissweinsauce
Geen beoordelingen
Couscous mit Lamm und Gemüse
50 min
Orangenrolle
30 min
Spanische Tomatensauce
25 min
Komplettmenü: Linsen, Schweinefilet und Salat
2ωρ. 40 λεπτ.
Fisch Curry
35 min
Lammragout
1 Std. 45 Min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1 Std. 30 Min