Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zweigchen frischer Rosmarin
- 600 g Trutenbrustfilets, ohne Haut, im Schmetterlingsschnitt
- 8 Schmelzkäsescheiben
-
260
g Pancetta, in Scheiben
of 260 g Parmaschinken, in Scheiben - 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte, halbiert
- 30 g Butter
- 300 g Wasser
- 200 g Weisswein, trocken
- ½ Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l)
- 20 g Steinpilze, getrocknet, eingeweicht und ausgedrückt
- 5 Tropfen Worcestershire Sauce
- 50 g Rahm, mind. 30% Fettgehalt
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 8 Portionen
- Calorieën
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Eiwitten
- 263 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 255 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1h 30min
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1 godz. 40 min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50 min
Lauchsuppe mit Rohschinken-Chips
40min
Lauchsuppe mit Schinken-Käse-Schnitte
35min
Schoggi-Roulade mit Orange
3 Std. 45 Min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1h 30min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1 Std.
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 Std.
Trenette mit Pesto
45min
Cannelloni
1h 20min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min