Apparaten en Accessoires
Mortadella-Gurken-Salat
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Gurken entkernt und in Stücken600 g
-
Salz4 Prisen
-
Schalotten halbiert50 g
-
Essiggurken abgetropft80 g
-
Senf2 EL
-
Rotweinessig2 EL
-
neutrales Öl (oder Nussöl)30 g
-
Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Mortadella gewürfelt (ca. 1 cm)300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
15 g
Calorieën
1276 kJ /
305 kcal
Vetten
26 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Natürlich schnell DE
44 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Hörnlisalat
35min
Wurst-Käse-Salat
10min
Hörnlisalat
30min
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40min
Kartoffelsalat
1u. 5min
Eier-Canapés
10min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade
15min
Kartoffelsalat
8u. 45min
Peperoni-Salat
20min
Zucchettibeilage
30min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Randensalat
10min