Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Mandeln, ganz, ungeschält
- 4 Stängel Petersilie, frisch, Blätter abgezupft
- 200 g Joghurt, 1,5 % Fett
- 20 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 300 g Karotten, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 TL Paprika edelsüss
- 1 Pouletbrustfilet, ohne Haut (250 g), in Scheiben,1 cm dick
- 500 g Wasser
- 1 geh. TL Gemüsebouillon
- 100 g Hartweizenkorn, parboiled (z.B. Ebly)
- 100 g weisse Trauben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2086 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1 godz. 30 min
Shrimps-Lachs-Spiesse mit Spinat-Kartoffeln
1hod. 15min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 min
Lauwarmer Gerstensalat mit Gemüse und Poulet
45 min
Karotten-Hackbällchen mit Ratatouille
35min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Lachs mit Gemüse-Couscous
40min
Poulet-Pilaw
45 min
Tortiglioni mit Lachs und Crevetten
40min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1h