Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 45 g Olivenöl, nativ
- 40 g Weisswein, trocken
- 200 g Crevetten, klein, geschält
- 1 Prise Salz, nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen, nach Belieben
- 50 g Rucolablätter, von Hand zerzupft
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Päckchen Safranpulver
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Pennette
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1891 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Züri-Gschnätzlets
50 dk
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Munder Safranrisotto
45 Min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 min
Risotto milanese
30 Min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 Min
Poulet-Stroganoff
50 dk
Teigwaren mit Thonsauce
30 Min
Crevettencurry
35 Min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min