![Pennette mit Safran und Crevetten Pennette mit Safran und Crevetten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/877B953E-B9D4-4CB8-9D36-D5266F4046C7/Derivates/bad5e1bd-abcf-4060-9302-1201d6790bd6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 45 g Olivenöl, nativ
- 40 g Weisswein, trocken
- 200 g Crevetten, klein, geschält
- 1 Prise Salz, nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen, nach Belieben
- 50 g Rucolablätter, von Hand zerzupft
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Päckchen Safranpulver
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Pennette
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1891 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Pouletcurry
35min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Riz Casimir
45min
Munder Safranrisotto
45min
Crevetten Sweet and Sour
40 Min
Züri-Gschnätzlets
50min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45min
Crevettencurry
35min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 Min
Poulet-Pilaw
45min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 Min