Pennette mit Safran und Crevetten
TM5

Pennette mit Safran und Crevetten

4.3 (60 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 Knoblauchzehe
  • 45 g Olivenöl, nativ
  • 40 g Weisswein, trocken
  • 200 g Crevetten, klein, geschält
  • 1 Prise Salz, nach Belieben
  • 1 Prise Pfeffer, gemahlen, nach Belieben
  • 50 g Rucolablätter, von Hand zerzupft
  • 600 g Wasser
  • 1 TL Salz
  • 1 Päckchen Safranpulver
  • 350 g Pasta getrocknet, Sorte Pennette

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1891 kJ / 452 kcal
Eiwitten
18 g
Koolhydraten
65 g
Vetten
14 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten