Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Schalotten
- 20 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
- 230 g Crevetten, klein, geschält
- 230 g Lachskotelett, frisch, in Würfeln (1-2 cm)
- 30 g Brandy
- 670 g Wasser, vorzugsweise kalt
- 1 ½ TL Salz
- 1 EL Tomatenpurée
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Tortiglioni, von bester Qualität
- 4 Stängel Schnittlauch, frisch, zerkleinert (0,5 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2092 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1 godz.
Spaghetti Bolognese
40min
Gelber Reis mit Poulet
40min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 Min
Kabeljau-Lasagne mit Zucchetti
1 godz.
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35 Min
Balsamico-Lachs und Zucchetti-Nudeln
25 Min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35 Min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 Min
Rindsstroganoff
45 Min
Penne mit Thon
35 Min