Tortiglioni mit Lachs und Crevetten
TM5

Tortiglioni mit Lachs und Crevetten

3.8 (14 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g Schalotten
  • 20 g Olivenöl, nativ
  • 1 Knoblauchzehe
  • 230 g Crevetten, klein, geschält
  • 230 g Lachskotelett, frisch, in Würfeln (1-2 cm)
  • 30 g Brandy
  • 670 g Wasser, vorzugsweise kalt
  • 1 ½ TL Salz
  • 1 EL Tomatenpurée
  • 350 g Pasta getrocknet, Sorte Tortiglioni, von bester Qualität
  • 4 Stängel Schnittlauch, frisch, zerkleinert (0,5 cm)

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2092 kJ / 500 kcal
Eiwitten
30 g
Koolhydraten
64 g
Vetten
14 g
Vezels
3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten