Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Olivenöl
- 15 g Weissmehl
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 200 g Karotten, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 2 EL Senf, z. B. Dijonsenf
- 1 EL Thymianblätter, frisch
- 500 g Kartoffeln, festkochend, mit Haut, in Würfeln (3 cm)
- 150 g Wasser
-
1
TL Hühnerbouillon
of 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l), zerbröckelt - ½ - 1 TL feinkörniges Salz, nach Belieben
- 2 - 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- 800 g Pouletbrustfilets, ohne Haut, in Stücken (4 cm)
- 100 g Rahm, mind. 30% Fettgehalt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1419 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Teigwaren mit Thonsauce
30min
Rindsvoressen
1h 50min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1ωρ. 30 λεπτ.
Züri-Gschnätzlets
50 Min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 Min
Rindsstroganoff
45 Min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 Min
Poulet mit Kartoffelstock
1 Std. 15 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50 Min
Poulet-Stroganoff
50 Min