Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zweigchen Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 20 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Schalotten
- 1000 g Venusmuscheln, gesäubert
- 900 g Wasser
- 1 TL Salz
- 100 g Cherry-Tomaten, in Hälften
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Farfalle, von bester Qualität
- 15 g Pinienkerne, unverarbeitet, ganz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1803 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine mit Riesencrevetten
30min
Erdbeer-Quarktorte
2h 50min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35min
Rindsstroganoff
45min
Penne mit Thon
35min
Gelber Reis mit Poulet
40 Min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35min
Tortiglioni mit Lachs und Crevetten
40 Min
Gedämpftes Kartoffel-Omelette
1h 15min
Lammfilet an pinker Pfefferkornsauce
45min
Erdbeerpudding
2h 10 min.
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50 Min