Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zweigchen Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 20 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Schalotten
- 1000 g Venusmuscheln, gesäubert
- 900 g Wasser
- 1 TL Salz
- 100 g Cherry-Tomaten, in Hälften
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Farfalle, von bester Qualität
- 15 g Pinienkerne, unverarbeitet, ganz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1803 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1h
Zitronenpoulet
50min
Pouletbrustfilet in Pfirsichsauce
40min
Gefüllte Pouletbrüstchen mit Cranberry-Pesto
45min
Rindsstroganoff
45min
Pouletschenkel mit Mole verde
1h
Penne mit Miesmuscheln
1h
Reis mit Meeresfrüchten
1 Std. 15 Min
Mexikanische Pouletsuppe
40min
Currywürstchen mit Linsen
1h
Linguine mit Riesencrevetten
30min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35min