Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g natives Olivenöl extra
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Pouletschenkel-Steaks ohne Haut und ohne Knochen, in Stücken
- 170 g grüne Peperoni, in Streifen (ca. 2 cm x 3 cm)
- 170 g rote Peperoni, in Streifen (ca. 2 cm x 3 cm)
- 850 g Geflügelbouillon
- 1 Prise Paprikapulver
- ½ TL Lebensmittelfarbe, gelb (s. Tipp)
- ½ TL Salz
- 350 g weisser Rundkornreis
- 100 g grüne Erbsen, frisch oder gefroren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2353 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 27.37 g
- Koolhydraten
- 47.83 g
- Vetten
- 29.13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüsereis mit Fleisch
50min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 Min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40min
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1h 35 min
Poulet-Speck-Auflauf
1h 10min
Gefüllte Pouletbrüstchen mit Cranberry-Pesto
45min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Rindsstroganoff
45min
Penne mit Thon
35 Min