Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g natives Olivenöl extra
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Pouletschenkel-Steaks ohne Haut und ohne Knochen, in Stücken
- 170 g grüne Peperoni, in Streifen (ca. 2 cm x 3 cm)
- 170 g rote Peperoni, in Streifen (ca. 2 cm x 3 cm)
- 850 g Geflügelbouillon
- 1 Prise Paprikapulver
- ½ TL Lebensmittelfarbe, gelb (s. Tipp)
- ½ TL Salz
- 350 g weisser Rundkornreis
- 100 g grüne Erbsen, frisch oder gefroren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2353 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 27.37 g
- Koolhydraten
- 47.83 g
- Vetten
- 29.13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Teigwaren mit Thonsauce
30 Min
Chinesische Nudeln mit Gemüse und Schweinefilet
50 Min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 Min
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40 Min
Rindsstroganoff
45 Min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45 Min
Currybohnen mit Reis
40 Min
Pouletspiesse mit Reis
1h 40min
Poulet-Speck-Auflauf
1 Std. 10 Min
Ghackets mit Hörnli
30 Min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min