Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Apfelkompott
- 750 g Äpfel, in Stücken
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 50 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker
Gehacktes und Hörnli
- 300 g Hörnli
- 80 g Sbrinz, in Stücken (1 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Rapsöl
- 1 EL Mehl
- 500 g Rindshackfleisch
- 1250 g Wasser
- 60 g Butter
- 4 EL Tomatenpüree
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
- 2 ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen, nach Belieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3380 kJ / 807 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 1398 mg
Alternatieve recepten
Rindsvoressen
1h 50min
Kartoffelstock nature
55min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 Std.
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 Min
Älpler Magronen
45 Min
Riz Casimir
45 Min
Älplermagronen
30min
Ghackets mit Hörnli
30min
Poulet mit Kartoffelstock
1 Std. 15 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Chügelipastetli
30min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min