Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 1500 g Wasser
- 1 EL Salz
- 300 g Teigwaren (Hörnli, Kochzeit 10-12 Min.)
- 2 Eier
- 150 g Schinkenwürfeli
Sauce
- 250 g Cherry-Tomaten
- 4 EL Olivenöl
- 2 EL Kräuteressig
- ½ EL Senf
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Bund Schnittlauch (ca. 10 g), fein geschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2336 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 28.5 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35min
Älpler Magronen
45min
Hörnlisalat
35min
Riz Casimir
45min
Wurst-Käse-Salat
10 min
Älpler Magronen
45min
Teigwaren mit Thonsauce
30min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 menit
Chügelipastetli
30min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Älpler-Gratin
50min
Ghackets mit Hörnli
30min