![Älpler-Gratin Älpler-Gratin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f446f5b6-9731-4529-91b6-12d597cf6c20/Derivates/3c1319df-5d5c-49c2-96da-0007438b1447.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta und Schinken-Gemüse-Mischung
- 1 TL Butter, zum Einfetten
- 200 g Emmentaler, in Stücken (2 cm)
- 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 250 g Weisskabis, in Stücken (3 cm)
- 200 g Hinterschinken, in Tranchen, halbiert
- 1200 g Wasser
- 300 g Pasta getrocknet, z. B. Älplermagronen (Kochzeit 5 Minuten)
- 200 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in Würfeln (1 cm)
- 1 ½ TL Salz
- ½ Bund Schnittlauch (ca. 10 g), fein geschnitten
Guss
- 2 Eier, frisch
- 200 g Vollrahm
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- ¼ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3781 kJ / 905 kcal
- Eiwitten
- 47.7 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40min
Älplermagronen
30min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35min
Riz Casimir
45min
Fotzelschnitten
30min
Chügelipastetli
30min
Hörnliauflauf
50 min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1h
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min
Älpler Magronen
45min
Älpler Magronen
45min
Ghackets mit Hörnli
30min