Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 120 g Parmesan
Pouletröllchen
- 6 Pouletschnitzel
- 1 - 2 Prisen Pfeffer, gemahlen, nach Beleiben
- 6 Scheiben Rohschinken
Tomatensauce
- 250 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Speckwürfeli
- 400 - 500 g Tomaten frisch, geviertelt
- 6 - 8 Blätter Estragon, frisch
- 100 g Weisswein
- ½ TL Salz, nach Belieben
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, gemahlen, nach Belieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1796 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 godz. 10 min
Riz Casimir (8 Portionen)
1 godz.
Poulet-Speck-Auflauf
1 godz. 10 min
Munder Safranrisotto
45 Min
Gefülltes Curry-Poulet-Brot
2 godz. 45 min
Poulet-Curry-Salat (2 Portionen)
30min
Riz Casimir
45 Min
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Wurst-Käse-Salat
10 min
Bernerplatte
1h 15min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min
Ghackets mit Hörnli
30min