Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Olivenöl, nativ
- 30 g Schalotten
-
400
g Pouletbrustfilets, in Würfeln (2-3 cm)
of 2 Pouletschenkel-Steaks ohne Haut und ohne Knochen, in Würfeln (2-3 cm) - 8 schwarze Oliven, entsteint, in Hälften
- 8 grüne Oliven, entsteint, in Hälften
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 680 g Wasser
- 1 TL Tomatenpurée
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Tortiglioni, von bester Qualität
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2084 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Ghackets mit Hörnli
30 Min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45min
Sommerlicher Kartoffelsalat
3h
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50 Min
Kartoffelsalat
1h 5min
Riz Casimir
45min
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40min
Tortiglioni mit Lachs und Crevetten
40min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45min
Rindsstroganoff
45min