Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Risotto
- 120 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 50 g Schalotten, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis
- 100 g Weisswein
- 800 g Wasser
- 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l)
Cicorino rosso und Fleisch
- 2 EL Olivenöl
- 1 Cicorino rosso (150 g), Strunk entfernt, in Streifen (5 mm)
- 2 Prisen Zucker
- 2 Prisen Salz
- 3 Rindsentrecôte (je ca. 230 g, 2 cm dick)
Fertigstellung
- 30 g Butter
- Trüffel nach Belieben, gehobelt (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2191.5 kJ / 523.5 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 42.4 g
- Vetten
- 21.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Steinpilzrisotto mit Brie
35 Min
Munder Safranrisotto
45 Min
Risotto milanese
30 Min
Muscheln nach Seemannsart
30 Min
Rind an Tamarindensauce mit Klebreis
8h 10min
Balsamico-Lachs und Zucchetti-Nudeln
25 Min
Teriyaki-Pouletschenkel
2 godz. 5 min
Coq au vin
2h
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3 Std.
Crevettencurry
35 Min