Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1750 g Wasser
- 360 g Pflaumentomaten
- 500 g Aubergine (1-2 Stücke)
- 250 g Mozzarella, frisch (2 Kugeln)
- 6 Scheiben geräucherter Lachs (120-130 g)
- 1 Naturjogurt
- 1 TL Senf
- 20 g Olivenöl, nativ
- 6 Basilikumblätter, zum Garnieren
- 30 g Mandelstifte, getoastet, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1074 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 17.09 g
- Koolhydraten
- 6.36 g
- Vetten
- 18.14 g
- Vezels
- 2.52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boeuf Bourguignon
2sa
Parmigiana al forno
1sa 50 dk
Vitello tonnato
25h 30min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h 20 min
Salade niçoise
40min
Crevettencurry mit Topinambur
45min
Sizilianischer Crevettensalat
40min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Lauch
45min
Avocado-Zitronen-Creme
20 min
Gazpacho
1sa 15 dk
Kabeljau-Lasagne mit Zucchetti
1sa
Artischocken alla Romana
50min