Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastateig
- 300 g Mehl
- 3 Eier
- 10 g Olivenöl, nativ
Ricotta-Füllung
-
100
g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
of 100 g frischer Ricotta, gesalzen, in Stücken (2-3 cm) - 100 g Mascarpone
- 250 g frischer Ricotta, gut abgetropft
- 2 gestr. TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
Auberginensauce
- 80 g Olivenöl, nativ
- 1 Zweigchen Thymian, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 5 Halme frischer Schnittlauch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 500 g Aubergine, in Würfeln (1-2 cm)
- 20 g Tomaten, in Würfeln (2-3 cm)
- etwas frische Basilikumblätter, zum Dekorieren
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 6 Portionen
- Calorieën
- 2351 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trenette mit Pesto
45 Min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 Min
Focaccia mit Oliven
2h 20 min.
Pastateig
1 Std.
Kräuter-Knoblauch-Brot
3h 30min
Frische Tagliatelle mit Steinpilzen
1 Std.
Aprikosen-Schoggipraliné-Törtchen
24 Std.
Lauchwähe mit Schinken
1 Std. 45 Min
Avocado-Mayonnaise
15 Min
Rhabarber-Glace
36 Std. 25 Min
Kartoffel-Gnocchi
1 Std. 15 Min
Käse-Spätzli
1 Std. 10 Min